Så här beställer du

Så här beställer du

Är du intresserad av en specifik utbildning väljer du, betalar och får tillgång till utbildningen under 3 månader. Efter genomförda och godkända kunskapstester skriver du ut ett diplom. Utbildningarna kan köpas styckvis eller som årskort, där du får tillgång till samtliga utbildningar under 12 månader. Dessa alternativ finns för både enskild användare och för arbetslag upp till 10 personer.

Enskild användare

Exempel 1: Du är intresserad av att genomföra t.ex. utbildningen: Ledarskap i klassrummet och på skolan. Du beställer den som enskild användare. Du genomför utbildningen, svarar på kunskapsdelarna och kan sedan skriva ut ditt diplom.
Beställ här
Exempel 2: Du är intresserad av flera utbildningar och vill kanske vill genomföra allihopa eller de flesta. Då passar paketet årskort bäst för dig. Du får tillgång till alla utbildningar i 12 månader. Du genomför dem, svarar på kunskapsdelarna och skriver ut dina diplom.
Beställ här

 

Arbetslag

Exempel 1: Ditt arbetslag är intresserad av att genomföra t.ex. utbildningen Ledarskap i klassrummet. Ni beställer den och får tillgång till upp till 10 licenser. Ni har 3 månader på er att genomföra utbildningen. Ni kan t.ex. genomföra den, del för del. Diskutera mellan varje tillfälle. Var och en kan sedan efter kunskapsfrågorna skriva ut diplom på genomförd utbildning.
Pris: 2995kr ex 25% moms
Beställ här

 

Exempel 2: Ditt arbetslag är intresserade av flera av de utbildningar som finns. Då kan ni beställa årskortet där ni får tillgång till samtliga utbildningar under 12 månader. Ni får upp till 10 licenser och kan sedan genomföra på det sätt som passar er. Efter genomförda utbildningar kan var och en besvara kunskapsdelarna och skriva ut diplom.
Pris: 7795 kr ex 25% moms
Beställ här

 

Vill du veta mer om alternativen? Kontakta Stefan Hertz på info@stefanhertz.se